• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З початку 2023 року добовий видобуток газу державної компанії Укргазвидобування зріс на 3,31 млн куб. м
    Опубликовано: 2023-09-11 15:38:16

    З початку 2023 року добовий видобуток газу державної компанії "Укргазвидобування" зріс на 3,31 млн куб. м. Це найвищий показник за останні три роки.

    Про це повідомляє пресслужба Групи "Нафтогаз".

    Зазначається, що завдяки введенню в експлуатацію з початку року 54 нових газових свердловин та збільшенню кількості сервісних операцій у серпні середньодобовий показник видобутку блакитного палива "Укргазвидобування" сягнув 3,31 млн куб. м., що є найвищим показником з червня 2020 року.

    "Досягнуте збільшення середньодобового видобутку дасть нам можливість за підсумками року перевищити результат за два попередні роки. У складних умовах команда Укргазвидобування продовжує працювати задля забезпечення країни власними енергетичними ресурсами. Дякую колегам за професіоналізм", – підсумував  т.в.о. генерального директора "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.