• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Польща продовжить оплачувати Starlink для України
    Опубликовано: 2024-05-07 11:35:15

    Польща продовжить фінансувати абонплату понад 20 тисяч терміналів зв'язку Starlink, які раніше сама закупила та передала Україні. Ці термінали є частиною критичної інфраструктури та забезпечують українців надійним зв’язком і доступом до інтернету.

    Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров після зустрічі з польським колегою Кшиштофом Гавковським.

    "Країна надала понад 20 тисяч терміналів Starlink, які стали частиною критичною інфраструктури, вони забезпечують українців звʼязком та інтернетом. Сьогодні домовилися, що Польща продовжить абонплату цих терміналів". - наголосив Федоров.

    Окрім цього, міністри підписали меморандум про співпрацю між відомствами у сферах цифровізації, ІТ-індустрії, штучного інтелекту та е-урядування. Також сторони обговорили підтримку дата-центру ДПС України, створеного на території Польщі для безпеки важливих даних.

    "Продовжуємо розбудовувати партнерські відносини та реалізовувати спільні проєкти. Вдячний польській стороні за підтримку," - підкреслив Михайло Федоров.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    17 май, 18:14

    13 май, 18:58

    13 май, 15:53

    12 май, 18:09

    10 май, 18:11

    10 май, 15:43

    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.