• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Люксембург направить €50 млн на відбудову Криворізького району
    Опубликовано: 2024-04-11 11:54:54

    Герцогство Люксембург виділяє 50 мільйонів євро на масштабні проєкти з відновлення громад Криворізького району, повідомив начальник Криворізької РДА Євген Ситниченко.

    "Масштабні проєкти з відновлення громад Криворізького району за різними напрямками відбудуться завдяки підтримці Герцогства Люксембург. Для цього наші партнери виділили 50 млн євро", - йдеться в його повідомленні.

    Він зазначив, що в адміністрації Криворізького району відбулася велика презентація проєктів за напрямками освіти, підтримки ВПО, будівництва та реконструкції бомбосховищ у навчальних закладах.

    Під час неї головам усіх 15 громад Криворізького району, включно з містами Кривий Ріг, Апостолове та Зеленодольськ, програми підтримки урядом Герцогства Люксембург презентували представники організацій, які будуть безпосередньо працювати на Криворіжжі.

    "Пропозиції та потреби кожної з 15 громад будуть почуті нашими партнерами. Місцеві мешканці і мешканки мають відчувати підтримку", - заявив Ситниченко.

    За його словами, у 2024 році передбачено аналіз потреб громад для подальшого найбільш ефективного вкладення коштів та придбання і передачі цифрового обладнання - це комп'ютери та планшети. У планах іноземців закрити потреби в обладнанні для 1500 викладачів й 12 000 школярів.

    Також ключовими та найбільш пріоритетними напрямками допомоги, за словами начальника РДА, будуть агросектор, ремонт доріг, екологічне відновлення. Кожна громада матиме можливість познайомити партнерів зі своїми потребами.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.