• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрнафта пробурить ще дві свердловини на Заході України
    Опубликовано: 2024-04-09 11:13:13

    ПАТ  "Укрнафта" готує майданчик для буріння двох розвідувальних свердловин на Заході України. Обидві свердловини плануються як похилоскеровані.

    Про це повідомила пресслужба "Укрнафти".

    "Фахівці компанії дослідили відносно молоде родовище, відкрите в 1990 році, та готуються звести два нових об'єкти, щоб отримати цінний ресурс для української економіки", - зауважили в "Укрнафті".

    Зазначається, що обидві свердловини плануються як похилоскеровані.

    Перша має розкрити продуктивні горизонти в інтервалі вертикальних глибин 2498-2627 м. Її глибина по вертикалі - 2677 метрів. Початковий дебіт прогнозується на рівні 16 тонн нафти на добу.

    Друга має дістатися ресурсу і розкрити поклади в інтервалі вертикальних глибин 2502-2647 м. Глибина свердловини по вертикалі - 2672 м. Початковий дебіт - 25 тонн на добу.

    "Роботи виконуються власними силами із залученням сторонніх підрядників на сервіси з похилоскерованого буріння, бурових розчинів та геофізичних робіт", - повідомили в "Укрнафті"

    Там додали , що згідно з побудованою цифровою 3D геологічною та гідродинамічною моделлю родовища станом на 1 січня 2023 року, початкові загальні запаси нафти по продуктивних горизонтах становлять 5,9 млн тонн, газу - 468 млн кубометрів.

    Цільовим об'єктом дорозвідки з подальшою експлуатацією є менілітові відклади палеогену.

    Раніше повідомлялося, що "Укрнафта" почала бурити нову нафтову свердловину на родовищі, що розташоване на Заході України. Прогнозний початковий дебіт - 22,6 тонни нафти на добу.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.