• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Німеччина підготувала для України новий пакет військової допомоги у розмірі €500 млн
    Опубликовано: 2024-03-20 11:46:44

    На черговому засіданні у форматі "Рамштайн" міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус оголосив про новий пакет допомоги Україні у розмірі €500 млн.

    Про це він заявив на пресконференції, передає видання Tagesschau.

    Видання пише, що рішучість України відобразити агресивну війну Росії залишається непохитною, однак військова ситуація залишається напруженою. На засіданні в форматі "Рамштайн" союзники України підтвердили подальшу підтримку боротьби з агресором.

    Пісторіус повідомив, що пакет допомоги включає 10 000 артилерійських снарядів із запасів бундесверу. Крім того, Німеччина планує покрити витрати на 180 000 боєприпасів у рамках чеської ініціативи. Також в рамках нового пакету допомоги буде поставлено 100 бронемашин для піхоти та 100 транспортних машин.

    Міністр оборони США Ллойд Остін, своєю чергою, пообіцяв на засіданні, що Сполучені Штати будуть продовжувати підтримувати військові зусилля України проти Росії. Він підкреслив, що Україні не дозволять зазнати невдачі, незважаючи на гальмування Конгресом США фінансування для Києва.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.